GTST Spoilers 13 t/m 17 mei 2013

Maandag 13 mei: 

Rikki komt in de verleiding om Sjoerd te helpen. Onder invloed van Sjors doet Mike een uiterste poging om met Nola in contact te komen. Nina besluit naar de rechter te stappen om Mike uit haar leven te bannen. Noud heeft zijn twijfels bij de manier waarop Nina en Ludo dit denken te doen.

Dinsdag 14 mei:

Noud probeert Nina in te laten zien dat ze te ver is gegaan. Rikki wil Sjoerd wel helpen, maar kan dit niet. Lucas is ervan overtuigd dat Menno iets voor hem voelt en onderneemt dus actie. Monica wil dan Bing de zwangerschap nog even geheim houdt.

Woensdag 15 mei:

Aysen doet een ontdekking die ze in haar voordeel kan gebruiken. Nuran wil niet dat Rik zich bemoeit met het ‘conflict’ dat er tussen haar en Aysen zou zijn. Noud heeft een grote reden om zich schuldig te voelen. Lucas reageert zich af op Lorena.

Donderdag 16 mei:

Aysen bekent dat ze Nuran niet de hele waarheid over Danny’s dood heeft verteld. Mike en Sjors gaan door een diep dal en Mike krijgt bezoek van de politie. Lucas wordt teleurgesteld, blij gemaakt en weer teleurgesteld.

Vrijdag 17 mei:

Mike wordt keihard geconfronteerd met het contactverbod van Nina. Bianca ontdekt dat er geld mist uit de kas van salon Lorena’s. Anton ontdekt een vreemde afschrijving van Bianca’s creditcard en gaat op onderzoek uit.

Reageren

Reacties